Lash and Browbar/ Visagie

In onze lash and browbar kun je terecht voor Wimperlifting, Hennabrows en Wimperextensions. Ook voor wenkbrauwen modelleren en verven sta ik graag voor u klaar. 

Wil je een afspraak maken voor Hennabrows kom dan minstens twee dagen van te voren langs voor een allergietestje.

Wimperlifting

 

Wil je een sprekende blik, wellicht is wimperlifting iets voor jou. Dit is een behandeling van de eigen wimpers. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig.

Hennabrows.


Met henna is de wenkbrauw aan te passen ook qua vorm omdat de henna ook de huid meekleurt. Hierdoor heb je wel tot 6 week plezier van je wenkbrauwen. Laat wel even twee dagen van te voren allergietestje doen als je nog nooit henna hebt gebruikt.

Wimperverlenging

 

Eindelijk mooie lange wimpers met wimperextensions. De extensions worden één voor één op een wimperhaar

geplaatst. Het bevestigingsmiddel is vrij wel onzichtbaar, flexibel en beschadigt de eigen wimpers niet. Door dat elk wimperhaartje met een extension wordt verlengd geeft dit een natuurlijk effect. Het gebruik van mascara, wimperverf is nu overbodig. Wij maken gebruik van een hoogwaardige kwaliteit waardoor je de wimpers niet voelt zitten.en een natuurlijke uitstraling geeft.