Lash and Browbar/ Visagie

In onze lash and browbar kun je terecht voor Wimperlifting, Hennabrows en Wimperextensions. Ook voor wenkbrauwen modelleren en verven staat onze specialiste graag voor je klaar. Heb je een feestje of ga je trouwen, onze visagiste geeft je graag voor deze dag een perfecte make up.

Wil je een afspraak maken voor Hennabrows kom dan minstens twee dagen van te voren langs voor een allergietestje.

Wimperlifting

 

Wil je een sprekende blik, wellicht is wimperlifting iets voor jou. Dit is een behandeling van de eigen wimpers. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig.

Visagie

 

Heb je binnenkort een feestje of een avondje uit, laat je dan eens opmaken en adviseren door onze visagiste. Je make-up zal compleet op je outfit afgestemd worden zodat jij er dan perfect uitziet. Heb je trouwplannen? Uiteraard ben je bij

de Beautyboulevard ook voor je bruidsmake-up

op het juiste adres. Wellicht een idee voor je, om dan te kiezen voor ons bruidsarrangement 

 

Wimperverlenging

 

Eindelijk mooie lange wimpers met wimperextensions. De extensions worden één voor één op een wimperhaar

geplaatst. Het bevestigingsmiddel is vrij wel onzichtbaar, flexibel en beschadigt de eigen wimpers niet. Door dat elk wimperhaartje met een extension wordt verlengd geeft dit een natuurlijk effect. Het gebruik van mascara, wimperverf is nu overbodig. Wij maken gebruik van een hoogwaardige kwaliteit waardoor je de wimpers niet voelt zitten.en een natuurlijke uitstraling geeft.