Nagelstudio

Tegenwoordig horen bij een goed verzorgd uiterlijk ook mooie nagels. Dit is niet voor iedereen van zelfsprekend. Bij sommige brokkelen nagels af, zijn gescheurd, afgebeten of gewoon niet mooi. Dit kan nu tot het verleden horen door kunstnagels te laten zetten. Kunstnagels zijn niet per definitie lang. Je kunt ze geheel naar wens in lengte en vorm laten zetten. Onze nagelstyliste bespreekt graag je wensen.

Nagelstudio in Drachten

Acrylnagels

 

Door acrylpoeder  en vloeistof samen te voegen wordt er een bolletje gevormd. Van hier uit wordt een nagel opgebouwd. Acryl nagels zijn sterk en geschikt voor bijna alle soorten nagels. Acryl kan op verschillende manieren worden aangebracht, in een kleur als nagelversteviging of met een wit of gekleurd randje. Dit is dan French Manicure. Ook zijn er veel verschillende kleurtjes, met of zonder glitters. Voordeel is dat jij je nagels dan niet meer hoeft te lakken.

 

Nabehandeling

 

Nagels gaan groeien en na vier weken zal er uitgroei te zien zijn. Acrylnagels kunnen weer bijgewerkt worden. Een deel van de acrylnagels wordt weg gevijld en gewenst ook van de lengte. Op dezelfde manier wordt er weer een nieuwe nagel gevormd.

 

Bruidsnagels Drachten

Bruidsnagels

 

Ga je binnenkort trouwen? Wellicht heb je alles tot in de puntjes geregeld. Trouwjurk, locatie en kapsel. Nu je handen en nagels nog! Want deze gaan een belangrijke rol spelen op de mooiste dag van je leven. Immers iedereen wil graag je trouwring bekijken en wellicht dat de fotograaf foto's van jullie ringen wil maken. Dan wel met een bruidsboeket in de hand, of tijdens het aansnijden van de bruidstaart. Met kunstnagels ben je verzekerd van mooie nagels op jullie trouwdag. Van een French Manicure tot een mooie nailart. Van te voren bespreken we jou wensen en de mogelijkheden. 

Nagelstudio Drachten

Teennagels

 

Kleur op je teennagels in de zomer is een must. Want hoe vrolijk ziet dat er uit. Maar ben je die eeuwige nagellak op jouw teennagels eens zat, en heb je geen enkel idee wat je nu eens op je teennagels kunt doen? Wellicht een idee om je teennagels deze zomer met gellac te laten doen. Je hebt eens helemaal wat anders, en het maakt je zomer outfit helemaal compleet.

CND Gellac

 

Mooie nagels van jezelf? Laat ze eens lakken met CND gellac. De gellac van CND bestaat uit drie producten, de basecoat dekleur en de topcoat. De topcoat wordt steeds harder bij blootstelling aan natuurlicht. Zo blijft de lak gedurende tenminste drie weken mooi zonder te krassen of af te breken.