Instituut permanent make-up

Wat is permanente make-up

Permanente make-up is het aanbrengen van pigmenten in de bovenste laag van de huid. Bij permanente make-up worden wenkbrauwen, eyeliners gepigmenteerd, zodat bepaalde onderdelen in het gezicht mooi geaccentueerd worden. Wenkbrauwen bijvoorbeeld, zijn heel bepalend en kenmerkend voor het gezicht en de gezichtsuitdrukking. Heeft men (bijna) geen, of smalle wenkbrauwen, dan kan met permanente make-up, sprekende wenkbrauwen creëeren. 

Uiteraard wordt vooraf de vorm en de kleur bepaald. Dit moet passen bij de kleur van haar en huid. Een deel van de aangebrachte pigmenten wordt na ongeveer 3 dagen vanzelf afgestoten. Omdat de huid niet in één keer alle pigmenten op kan nemen is een tweede behandeling nodig. 

 

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Voor elke moderne vrouw die er graag verzorgd uit wilt zien op elk moment van de dag. Gewone make-up blijft niet altijd de hele dag mooi, daarom kiest de vrouw van tegenwoordig voor permanente make-up.

Permanente make-up is voor bijna iedereen geschikt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken als u ’s ochtends opstaat, naar het zwembad, strand of sauna gaat. Uw wenkbrauwen, eyeliners zullen altijd perfect blijven zitten.

Er zijn meer redenen waarom u voor permanente make-up zou kunnen kiezen. Bijvoorbeeld als u:

 

  • moeite of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  • geen volle, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen hebt
  • contactlenzen of een bril draagt
  • allergisch bent voor make-up
  • veel aan sport doet
  • een (klein) litteken heeft in de wenkbrauw
  • Alopecia heeft
  • een chemokuur krijgt of heeft gehad

Ik ben geinteresseerd in permanente make-up .

 

Bent u geinteresseerd in permanente make-up, dan komt u na een afspraak gemaakt te hebben bij ons in de salon. U krijgt eerst een adviesgesprek over welke vorm van de wenkbrauwen en kleur die gebruikt gaat worden voor de eyeliner e/o wenkbrauwen. Ook vertellen wij u over de verzorging en verdere ins en outs. Als alles duidelijk is en er geen verdere vragen meer zijn, zal de permanente make-up gezet worden.