Kapsalon voor hem en haar

Kapper Drachten

Knippen en stylen

 

De haarstylisten van de Beautyboulevard zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en vertalen dit naar een draagbaar, bij jouw passende look. Of je nu stoer, sportief of klassiek wil, graag geven wij jou die look waar jij je goed bij voelt. Ook kijken wij naar de valling van het haar en geven advies hoe je haar te stylen zodat ook jij je haar thuis weer in het gewenste model krijgt.

Haar verven bij de kapper

Haar kleuren

 

Of je nu een natuurlijke of een felle kleur in je haar wil, bij de Beautyboulevard kan het allemaal. Graag geven wij een persoonlijk advies over een haarkleur die bij jou past. Bij een kleuradvies kijken wij wat voor jou de ideale kleur is, wat jij mooi vind en hoe de kleur het mooist tot zijn recht komt. Ook werken wij met folietechnieken en meerdere kleuren om zo extra accenten of nuances in jou kapsel aan te brengen.

Krullen knippen

Permanenten

 

Nu is het idee achter een permanent niet meer zo dat je haar de hele week letterlijk in de krul zit. De permanenten van nu geven je haar de gewenste beweging en het idee erachter is dat je het na het douchen zelf, met de juiste haarstylingsproducten,je kapsel in een handomdraai in model brengt. En dat model kies je zelf, al naar gelang je mood en de gelegenheid. Een permanent legt dus een goede basis voor een snelle hairstyling, maar beperkt je niet in de mogelijkheden.

Extensions laten zetten in Drachten

Extensions

 

Droom je van prachtig lang en vol haar, waarmee je de meest bijzondere kapsels creëert? Haal dan nu je hart op met de hairextensions van Socap. Hairextensions zijn strengen echt haar die je combineert met je eigen haar. Zo realiseer je eenvoudig een lang en volumineus kapsel. Ook voor speciale gebeurtenissen, zoals je trouwdag of een bijzonder feest, zijn hairextensions ideaal.

Haar opsteken

Feest/bruidskapsel

 

Je trouwdag moet een van de mooiste dagen in je leven zijn. Een mooi bruidskapsel en bruidsmake-up mag dan ook niet ontbreken op deze dag. De Beautyboulevard kent tips en trucs om jou een stralend uiterlijk te geven. Ook wanneer je een feestje of gala hebt voorzien wij je graag van een mooi kapsel en make-up helemaal afgestemd op jou outfit.